用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2020秋高中单元质量检测6Units1-5必修1(英语 解析版)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
1个贡献点 立即下载
1个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高一年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1130 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/12/7 15:23:07
    下载统计今日0 总计0
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

A

“Mom, I can't wait to own a fast Porsche (保时捷)” said sixteen­year­old Steve, as he drove our old family car home after he passed his driving test. “A Porsche is expensive” I replied. “You will have to work hard to earn one.”

Over the next several years Steve tried his best to realize the goal. After high school he won a scholarship (奖学金) to study at a famous university and graduated with honors. Later he earned an MBA degree and got a job in a large company. Then he got married.

One day in 2011 his dad and I visited them on invitation. After a round of hugs, Steve asked me to stand in front of the garage. He opened the door.

“What a beautiful car” I said in amazement. Steve smiled with tears of happiness in his eyes. “Mom, remember I once said I wanted to own a fast Porsche? Let me take you for a ride and show you what this car can do. I'll take Dad later.” We climbed into the sports car, and then he started the car. We sped up along a wide road, shot up a long bridge and performed a fast turn before we headed for home.

“Wow! That was an exciting ride” I said, as I climbed out of the comfortable seat. “This car is better than all my expectations” Steve said in happiness.

Months later, during another visit, I was admiring his perfect Porsche in the garage when he said that he had decided to sell it. I was unprepared for it! He explained that he had discovered that wanting a Porsche was more fun than having one.

本文是一篇记叙文。Steve的保时捷跑车得来不易,但买后没过多久他就决定卖掉它,究竟是什么原因呢?文章给出了答案。

21The son's doing well in school was mainly because of ________.

Athe aim to go abroad in the future

Bthe duty to support the family

Cthe goal of owning a fast Porsche

Dthe decision to live on his own

答案:C

解析:细节理解题。由第一段内容可知,妈妈告诉孩子想拥有一辆保时捷跑车只能靠自己努力争取,再结合第二段的“Over the next several years Steve tried his best to realize the goal.”可知答案。

22The son invited his parents to visit his family mainly because ________.

Ahe wanted to show them his new car

Bhis family needed their help

Che hadn't seen them for a long time

Dthey needed a rest from hard work

答案:A

解析:细节理解题。由第四段中的“Mom, remember I once said I wanted to own a fast Porsche? Let me take you for a ride and show you what this car can do. I'll take Dad later.”可推知,Steve邀请父母的目的主要是想展示自己新买的保时捷跑车。

23Which of the following can be used as the title of the text?

AWanting is More Fun than Having

BPatience Results in Success

CActions Speak Louder than Words

DAll Good Things Come to an End

答案:A

解析:标题归纳题。Steve的保时捷跑车得来不易,但买后没过多久他就决定卖掉它,原因是“wanting a Porsche was more fun than having one.”,即:对保时捷跑车的渴望要比拥有它更有乐趣。因而“Wanting is More Fun than Having”点题,故可以作为文章标题。

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册