用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2020秋高中单元质量检测3Unit3Traveljournal必修1(英语 解析版)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
1个贡献点 立即下载
1个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高一年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1012 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/12/7 15:20:52
    下载统计今日0 总计0
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

A

Ideally situated San Antonio HotelSpa is only 150 meters away from the beautiful Qawra Promenade. This newly redecorated hotel offers an extensive range of modern facilities (设施), entertainment and animation programs and enjoys its own concession (特许经营权) on the nearby beach. It's an ideal choice for those seeking to relax and enjoy the best of what Malta has to offer.

Accommodation

San Antonio HotelSpa offers big, modern rooms all with a balcony. Interconnecting rooms and disabled access rooms are available upon request. All the guest rooms are well equipped with heating and air conditioning, a private bathroom with a hairdryer, a telephone, a satellite TV, a minifridge, tea and coffee­making facilities, free Wi­Fi, and a ceiling fan.

Facilities

2 pools—an indoor pool (with a baby pool) and an outdoor pool

A health club including the fully­equipped gym, aerobic studio, steam bath, sauna and Jacuzzi

Private underground parking

Shops, restaurants and bars (the minibar only opens on request)

Meals & Drinks

Three meals a day, with lunch/dinner including house wine/beer, soft drinks, mineral water

Tea, coffee, soft drinks, local fruit juices, water, house beer/spirits, cocktails

Attention: Now a FREE room upgrade is provided; an upgrade is valid on inland and pool view rooms. A free upgrade to the next room category depends on availability and can be withdrawn at any time. The offer is valid on new bookings made between June 22 and July 1 with travel dates within July 1 to October 31 (staying for a minimum of 5 nights)

本文是一篇应用文,介绍了圣安东尼奥温泉酒店的住宿、设施及餐饮等情况。

21What is the most typical feature of the hotel?

ATraditional.                         BKid­centered.

CWell­equipped.                       DThe­disabled­accessible.

答案:C

解析:细节理解题。根据第一段第二句可知,这个重新装修过的酒店提供很多现代设施、娱乐项目,并且在附近的海滩具有特许经营权。从下文对其住宿及设施情况的描述也可知,设施齐全是这家酒店的最大特点。

22What do we know about the hotel?

AIts two pools are for adults only.

BIts minibar is not always in business.

CMineral water is served during three meals.

DCustomers cannot make coffee by themselves there.

答案:B

解析:细节理解题。根据对酒店设施的介绍中的“Shops, restaurants and bars (the minibar only opens on request)”可知,迷你吧经(顾客)要求才开放,不是一直开放,故B项正确。

23Who may get a free upgraded room?

AOne who books before June 22.

BOne who books a double room.

COne who books between June 22 and July 1 and stays from October 20 to 30.

DOne who will stay between July 1 and 3.

答案:C

解析:推理判断题。通过文章最后一句可知,在62271期间预订且在711031之间连续在酒店住至少5天的顾客可以免费获得一间升级房,故C项正确。

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册