用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2021年高三一轮复习课时作业29Unit4GlobalwarmingB卷(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类一轮复习
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高三年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1314 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/9/15 17:00:12
    下载统计今日0 总计0
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

A

(辽宁大连联考)

The researchers' findings will hardly come as a surprise to those who study air pollution. Previous research has shown that outdoor air pollution causes more than 3 million deaths annually and suggested that the figure could double by 2050.

Another study suggested that air pollution causes 1.6 million premature (早产儿) deaths annually in China alone. Policy makers across the globe have responded to air pollution with a number of new regulations, many of which focus on limiting pollution from coal. China stopped approval of new coal mines for three years at the end of 2015 and has issued strict requirements along the lines of those in the US for new coal­fired power plants. Cities in China have also developed warning systems to get cars off the streets and limit industrial pollution during periods of intense smog. But even these policies may still be met by increases in mortality (死亡率) as aging populations are increasingly suffering from the problems associated with pollution.

“China might move in the right direction in terms of air pollution, but it's going to have to continue revising policies just like the US and Europe” said Dan Greenbaum, president of Health Effects Institute, which supported the research.

And, while premature deaths due to pollution in the US and Europe have declined in recent decades, cities in the West have still taken steps to reduce pollution. Air pollution kills more than 200,000 in Europe and nearly 80,000 in the US each year, according to the research. The benefits of addressing air pollution extend beyond the people who experience the health effects of poor air directly.

“One of the unique things about air pollution is that you can't run, you can't hide from it” said study researcher Michael Brauer, a professor at the University of British Columbia, in a video accompanying the presentation. “But we know that if you improve air quality, everybody benefits from it.”

本文是一篇新闻报道。在美国和欧洲由于户外的空气污染导致人口死亡率不断增长,很多国家已经采取相应措施来减少空气污染。

1What has changed under the new policies in China?

ANo more new coal mines are allowed until 2018.

BCars can't be driven in big cities.

CLess aging population are dying from air pollution.

DFactories polluting air are forbidden to work.

答案:A

解析:细节理解题。根据第二段第三句“China stopped...plants.”可知,直到2018年中国才允许开采新煤矿。故A项符合题意。

2What should China do according to Dan Greenbaum?

AChange the ways of dealing with air pollution.

BSeek for help from the US and Europe.

CRelease more strict policies.

DAdjust the policies constantly.

答案:D

解析:细节理解题。根据第三段可知,中国还得持续调整相关政策。故D项符合题意。

3What can be inferred about the US and Europe from the last but one paragraph?

AThey have settled their environmental problems.

BThey have cut their premature deaths to the lowest.

CMeasures are still being taken to deal with pollution.

DPopulation killed by air pollution have increased.

答案:C

解析:推理判断题。根据倒数第二段内容可知,虽然在美国和欧洲污染所致的早产儿死亡率在不断地下降,但是西方的很多城市还会采取措施来减少污染,因为采取措施治理空气污染所带来的好处也会有益于那些因空气质量差而健康遭受直接影响的之外的人们。故C项符合题意。

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册