用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2021年高三一轮复习课时作业12Unit2HealthyeatingB卷(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类一轮复习
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高三年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小945 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/9/15 16:47:41
    下载统计今日0 总计0
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

The effect of drinking coffee on health has long been a subject of conflict and uncertainty. Since the 1980s, some have spoken out against coffee as harmful to health, while others have welcomed  coffee for its supposed benefits to health.

According to a scientific report, mild coffee consumption, three to five cups per day, can be taken as a healthy dietary pattern, along with other healthful behaviors. The report also says that coffee consumption helps reduce the risk of heart disease and it protects against Parkinson's disease.

According to Dr Donald Hensrud of Mayo Clinic, high consumption of coffee has health risks. Dr Hensrud mentions the dangers of high coffee consumption for people with a certain illness that slows the breakdown of caffeine in the body. Some studies said that drinking two or more cups of coffee daily can actually increase the risk of heart disease in these people.

According to conclusions from a recent study led by Dr Gregory Marcus, a doctor from the University of California San Francisco, daily moderate consumption of caffeine, less than 4 cups, is not associated with these issues.

Until the scientific community reaches a general agreement on the effects of coffee consumption on human health, it will be up to the individual to decide whether the benefits of drinking coffee are greater than the risks.

When informed of these possible health benefits and harms of drinking coffee, Harwood, a high school student stated, “Even though there might be some negative effects of drinking coffee, for the most part, coffee drinking sounds good for health. Not to mention I need coffee to stay awake.”

本文讲述的是每天饮用适量的咖啡对身体有益,过度饮用咖啡会对身体健康造成危害,并引发一些疾病。

1What is the people's attitude towards the effect of coffee on health according to Paragraph 1?

ADisapproving.      BTolerant.

CDoubtful.                         DMixed.

答案:D

解析:推理判断题。根据第一段第二句话可知,一些人抵制,认为咖啡有害健康,而另外一些人则支持,认为咖啡对健康有益,由此可判断出,人们的观点是好坏兼有的。

2What does the underlined word “moderate” in Paragraph 4 probably mean?

APersonal.                            BSlight.

CReasonable.                          DHeavy.

答案:C

解析:词义猜测题。根据第二段“three to five cups per day, can be taken as a healthy dietary pattern, along with other healthful behaviors”可知,每天35杯咖啡,被认为是健康的,再结合本段中的“less than 4 cups, is not associated with these issues”可判断出,少于4杯属于适量摄入,故moderate的意思应该是适量,合理的

3What can we infer about Harwood?

AHe'll keep on drinking coffee.

BHe loves his high school life.

CHe often falls asleep in class.

DHe has some health problems.

答案:A

解析:推理判断题。根据最后一段中Harwood所说的话可知,大多数情况下,喝咖啡对健康有好处。更不用说,他需要咖啡来保持清醒。由此可以推断出,Harwood还会继续喝咖啡。

4What would be the best title for the text?

APeople's Love for Coffee

BCoffee's Effect on Health

CThe Culture of Coffee Drinking

DThe New Findings of Heart Disease

答案:B

解析:标题判断题。本文主要讲述的是咖啡对人体健康的影响。适量饮用咖啡对身体有益,过度则影响身心健康。

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册