用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2021年高三一轮复习课时作业9Unit4WildlifeprotectionB卷(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类一轮复习
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高三年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小948 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/9/15 16:45:00
    下载统计今日0 总计0
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

A

(绵阳中学模拟考试)

When I was little, I saw tons of bats flying around streetlights at night in my neighborhood in upstate New York.

By the time I turned 7, I noticed something strange: All the bats in my neighborhood had vanished,_and I wondered why. Later I learned what had happened to my town's bats. A disease called “white nose syndrome (白鼻综合征)” had killed 93 percent of New York State's bats (and about 6 million bats across the country)! I was shocked. I asked the bat biologist what I could do to help, and she said, “Tell others what's been happening. Help people understand that bats are important to our environment and need to be protected.”

I thought I must teach people about bats. My first stop? The library, where I eventually checked out every book on bats they had. Next, I started a Facebook page called Buddies for Bats and posted any photos, facts, and videos that I could find. Then I wrote a letter to the host of an environmental program on my local radio station, asking if they'd do a show on bats. (They did)

But I still wanted to find a way to educate people face to face. I managed to make a presentation to a school. I also used tools to describe how bats help farmers (and protect our food supply) by eating crop­damaging insects.

I practiced my presentation until it shone like a polished stone. It went over so well that other teachers started requesting me. Over the past three years, I've talked in front of everyone from 5­year­olds to senior citizens! The more I present, the more I notice that I am changing minds. I have watched people go from dismissing bats as “disgusting (令人厌恶的)” to truly understanding them and advocating their protection.

Right now, I'm thinking of becoming a marine biologist (海洋生物学家) someday. As long as I'm helping animals, I'll be happy.

本文是一篇记叙文。文章主要讲述了作者帮助保护蝙蝠的故事。

1When the author was little, bats ________.

Alived mainly in the south of America

Bwere well protected in upstate New York

Cdid great harm to the natural environment

Dexisted in large quantities in upstate New York

答案:D

解析:细节理解题。由第一段中的“...tons of bats flying around streetlights at night in my neighborhood in upstate New York”可知,作者小时候,晚上能看到成群的蝙蝠,由此可知,那时纽约北部的蝙蝠数目极多。

2The underlined word “vanished” in Paragraph 2 can best be replaced by “________”

Areproduced                    Bdisappeared

Cstarved                              Dexpanded

答案:B

解析:词义猜测题。由第二段中的“A disease called ‘white nose syndrome (白鼻综合征)’ had killed 93 percent of New York State's bats (and about 6 million bats across the country)可知,一种被称为白鼻综合征的疾病杀死了纽约州93%的蝙蝠(全美约六百万只蝙蝠死亡)。由此推断,作者看到蝙蝠都消失了。

3Paragraphs 3 and 4 mainly talk about ________.

Athe author's efforts to help protect bats

Bhow the author started Buddies for Bats

Cwhy the author did a radio show on bats

Dthe difficulty the author had in educating people

答案:A

解析:段落大意题。由第三、四段的段首句及其后的细节展开可知,这两段主要讲述了作者为帮助人们了解蝙蝠对环境的重要性所做出的努力。

4What can we infer about the author's presentation?

AIt was ignored by the audience.

BIt was far from satisfactory.

CIt was effective.

DIt was boring.

答案:C

解析:推理判断题。由倒数第二段中的“The more I present...and advocating their protection.”可知,作者的演讲慢慢地改变了人们的想法,人们不那么讨厌蝙蝠了,开始认识到蝙蝠的重要性,并且倡导大家保护蝙蝠。由此可推知,作者的演讲很有效。

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册