用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2021年高三一轮复习课时作业4Unit4EarthquakesB卷(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类一轮复习
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高三年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小944 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/9/15 16:40:25
    下载统计今日0 总计0
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

(郑州一中检测)

The McDonald family from Glasgow, Scotland, were on holiday in Western Australia when their vehicle broke down in a desert area ninety miles north of the town of Laverton. This happened on a Tuesday, and the McDonalds were expected to arrive in the city of Kalgoorlie on Wednesday evening. When they did not show up, Mrs McDonald's brother told the local police.

A spokesperson from the rescue team that discovered the McDonalds' vehicle said that the family planned carefully for their desert trip. They knew that they needed to stay with their vehicle instead of setting out to seek help, and they did the right thing by lighting a fire as a signal to attract attention.

When it comes to making a desert trip, the spokesperson also suggested bringing warm clothing for the cold nights and light clothing, hats, and sunscreen for the hot days. Besides, travelers should have a well­stocked survival kit (装备) including a first­aid kit, map, matches or lighter, and a knife. They should also make sure to pack plenty of food and water, spare tires (轮胎), and fuel. The spokesperson's final suggestion was to tell a friend or family member about your travel plans.

After the unpleasant experience, John McDonald told reporters that he had read quite a lot about desert survival before coming to Australia. He knew that if they had tried to walk to the nearest town, they would not have been able to carry enough water and that they had to cut down on what they ate, because digestion requires a great deal of water.

Mr McDonald said he was extremely happy to see the rescue team and thankful that his family had survived. When asked what advice he could share with other possible desert travelers, Mr McDonald said, “Don't panic. Stay where you are and wait to be rescued.” This trip through the Australian desert is one vacation the McDonald family will never forget!

本文是一篇记叙文,讲述了McDonald一家在被困沙漠后得到救援的故事。

1Where was the McDonald family on Tuesday?

AIn an Australian desert.

BIn the city of Kalgoorlie.

CAt a local police station.

DAt the town of Laverton.

答案:A

解析:细节理解题。根据第一段中的“...their vehicle broke down in a desert area ninety miles north of the town of Laverton. This happened on a Tuesday...”可知,周二的时候McDonald一家正被困在澳大利亚的一个沙漠里。

2What did the McDonald family do when their car broke down?

AThey set out to ask for help.

BThey walked to the nearest town.

CThey sent out a signal and waited for rescue.

DThey lit a fire to keep themselves warm.

答案:C

解析:细节理解题。根据第二段中的“stay with their vehicle”“they did the right thing by lighting a fire as a signal to attract attention”可知,当车在沙漠抛锚后,McDonald一家发出了求救信号并在原地等待救援。

3In Paragraph 3, the spokesperson mainly ________.

Agave tourists tips on visiting Western Australia

Bprovided details on how to prepare for desert travel

Cgave instructions on surviving in terrible conditions

Ddescribed how the McDonald family survived in the desert

答案:B

解析:段落大意题。根据第三段中的“When it comes to making a desert trip, the spokesperson also suggested...Besides, travelers should...The spokesperson's final suggestion was to...”可知,发言人在第三段主要谈到准备沙漠旅行的细节问题。

4What is John McDonald's suggestion on a desert trip?

APrepare a special vehicle for it.

BNever try to make a desert trip alone.

CTry to cross a desert in a suitable season.

DStay calm if you are trapped in the desert.

答案:D

解析:细节理解题。根据最后一段中Mr McDonald说的“Don't panic. Stay where you are and wait to be rescued.”可知,他建议如果被困在沙漠一定不要惊慌失措,要保持镇定。

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册