用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2021年高三一轮复习课时作业1Unit1FriendshipB卷(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类一轮复习
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高三年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1221 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/9/15 16:38:08
    下载统计今日0 总计1
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

A

(吉林一中月考)

We have most friends at the age of 26 after having spent the first quarter of our lives building up our friendship circle, a new research has claimed.

The research into friendship shows that our social circle peaks at 26 years and 7 months, at which we typically have five close friends. Women are most popular at 25 years and 10 months, with men hitting the highest friendship point a little later at 27 years and 3 months.

The research, by Forever Friends, shows that about a third of adults meet their closest friends when at school, with about a fifth saying they meet them at work.

Social networks such as Facebook and Twitter now also play a major role in building new friendship. The research points out that 25 to 34­year­olds make 22 friends via Facebook, compared to 18 to 24­year­olds who make 12, and 35 to 44­year­olds who make just 4.

Forever Friends' relationship coach Sam Owen says, “It is no coincidence that over a third of us meet our best friends at school. It is a key time in our lives when friendship is growing through sharing notes, giving gifts, seeing each other regularly and laughing a lot. As adults we can often forget how powerful these small things are and how the little things can make a difference.”

Later in life we find ourselves losing friends. Over half of us lose friendship through moving, while 36% say that over time they grow apart from close pals. Having children also causes 19% to drift_away_from childhood friends.

With growing pressures being put on friendship these days, it's important to make time for our friendship.

研究表明,我们在26岁时拥有最多的朋友,但是随着时间的推移,我们的朋友会减少。

1How many friends can a 20­year­old college student make via Facebook?

A4.   B12.   C18.   D22.

答案:B

解析:细节理解题。根据第四段最后一句中的“via Facebook, compared to 18 to 24­year­olds who make 12”可知,年龄在1824岁之间的人通过脸谱网可以交到12个朋友,故B项正确。

2In Paragraph 5, the author is trying to tell the readers ________.

Ahow important making friends is

Bthat friendship is not easy to keep

Chow much has been done to keep friendship

Dthat friendship at school is important

答案:D

解析:细节理解题。根据第五段Sam Owen所讲的“It is a key time in our lives...other regularly and laughing a lot”可知,学校时代是人生中建立友谊的重要阶段,这时候的友谊成长于分享笔记、赠送礼物、定期互相探望与一起欢笑中,故D项正确。

3The underlined phrase “drift away from” in Paragraph 6 means “________”

Amake sense of                  Blose contact with

Cfeel sorry for                       Dmake up with

答案:B

解析:词义猜测题。根据倒数第二段的第二句“Over half of us lose friendship...apart from close pals”及画线词组所在句“Having children also causes 19% to...childhood friends”可以判断,画线词意为失去联系,故B项正确。

4This passage is most probably taken from ________.

AFacebook or Twitter                  Ban advertisement

Ca textbook                           Da newspaper

答案:D

解析:文章出处题。根据第一段中的“a new research has claimed”以及最后一段中的“these days”,再结合选项可以判断,本文最可能摘自报纸,故D项正确。

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册