A
Kids love to watch TV.For example,what they see on the television is one of their best forms of entertainment.However,not all programs are suited for kids.“Disney” always has been a choice for parents and teachers when looking at providing entertainment for young children.The reason for this is Disney,such as Alice in Wonderland,has produced its mark in making films that are meant to instill positive values among children.
All Disney movies are produced to make its viewers envision(想象) items that are beyond the typical.One great movie that would foster kids’ imagination is Aladdin that is about an adolescent lad who fell in love with a princess named Jasmine.But they are able to by no means be married as the princess should only marry a prince.But every thing became nice whenever a genie arrived into the image and granted Aladdin’s wishes.It’s an excellent film that tends to make children envision as it functions entertaining characters such as flying carpet.
For kids,dreaming is inborn.But because they develop older,they tend to forget how you can hold on to their dreams.To keep them having a dream and running after it,you are able to allow them to view Disney films concerning the energy of dreaming like Up.Released in 2009,the movie tells a tale of Carl Fredricksen who has sufficient courage to track his dream despite adulthood and lack of sources.
Although kindness is one thing inborn,children sometimes don’t develop it as a consequence of so many factors such as correct guidance from the moms and dads and influence of other children.To assist children in creating this perspective,you can let them view Disney movies that tell about genuine kindness like Mary Poppins that is a tale of a nanny who uses magic to transform normal lives into something extraordinary via kindness.
21.Why does the author advise kids to see Disney movies?
A.Because TV programs are not suited for kids’ entertainment.
B.Because Disney movies can instill positive values among children.
C.Because Disney movies entertain children more than TV programs.
D.Because Disney movies are popular among their teachers and parents.
答案B
解析细节理解题。根据第一段中的“‘Disney’ always has been a choice for parents and teachers when looking at providing entertainment for young children.The reason for this is Disney,such as Alice in Wonderland,has produced its mark in making films that are meant to instill positive values among children”可知,迪士尼电影仍是家长及老师的首选,因为它能培养孩子正确的价值观。故选B项。
22.How does the film Up mainly benefit the kids?
A.It fosters kids’ imagination.
B.It helps kids to practice kindness.
C.It inspires kids to follow their dreams.
D.It gives kids enough courage and sources.
答案C
解析细节理解题。根据第三段中的“To keep them having a dream and running after it,you are able to allow them to view Disney films concerning the energy of dreaming like Up”可知,Up这部电影鼓励孩子追逐梦想。故选C项。
23.Which of the following is true of the movie Mary Poppins?
A.The nanny is a kind person to others.
B.Kids would like to see it very much.
C.It is popular with most of the parents.
D.The parents offer a lot of good factors.
答案A
解析细节理解题。根据最后一段中的“To assist children in creating this perspective,you can let them view Disney movies that tell about genuine kindness like Mary Poppins that is a tale of a nanny who uses magic to transform normal lives into something extraordinary via kindness”可知,电影中nanny是个友好的人。故选A项。