用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2020-2021学年高中Unit1Livingwell测评习题选修7(英语 解析版)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高二年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1015 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/8/14 17:26:26
    下载统计今日0 总计0
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

B

(2019·全国)

As data and identity theft becomes more and more common,the market is growing for biometric(生物测量) technologies—like fingerprint scans—to keep others out of private e-spaces.At present,these technologies are still expensive,though.

Researchers from Georgia Tech say that they have come up with a low-cost device(装置) that gets around this problem:a smart keyboard.This smart keyboard precisely measures the cadence(节奏) with which one types and the pressure fingers apply to each key.The keyboard could offer a strong layer of security by analyzing things like the force of a user’s typing and the time between key presses.These patterns are unique to each person.Thus,the keyboard can determine people’s identities,and by extension,whether they should be given access to the computer it’s connected to—regardless of whether someone gets the password right.

It also doesn’t require a new type of technology that people aren’t already familiar with.Everybody uses a keyboard and everybody types differently.

In a study describing the technology,the researchers had 100 volunteers type the wordtouchfour times using the smart keyboard.Data collected from the device could be used to recognise different participants based on how they typed,with very low error rates.The researchers say that the keyboard should be pretty straightforward to commercialize and is mostly made of inexpensive,plastic-like parts.The team hopes to make it to market in the near future.

25.Why do the researchers develop the smart keyboard?

A.To reduce pressure on keys.

B.To improve accuracy in typing.

C.To replace the password system.

D.To cut the cost of e-space protection.

答案D

解析细节理解题。根据第一段描述及第二段第一句“Researchers from Georgia Tech say that they have come up with a low-cost device that gets around this problem: a smart keyboard.”可知,研究者研发了智能键盘是为了降低电子空间保护的成本。故选D项。

26.What makes the invention of the smart keyboard possible?

A.Computers are much easier to operate.

B.Fingerprint scanning techniques develop fast.

C.Typing patterns vary from person to person.

D.Data security measures are guaranteed.

答案C

解析细节理解题。根据第二段第四、五句“These patterns are unique to each person.Thus,the keyboard can determine people’s identities...”可知,正是由于每个用户都有自己独特的击打键盘的模式,才使得研发智能键盘用以识别用户身份成为可能。故选C项。

27.What do the researchers expect of the smart keyboard?

A.It’ll be environment-friendly.

B.It’ll reach consumers soon.

C.It’ll be made of plastics.

D.It’ll help speed up typing.

答案B

解析细节理解题。根据文章最后一句“The team hopes to make it to market in the near future.”可知,研究者们希望这种智能键盘在不久的将来能够面世,供消费者使用。故选B项。

le='mso-bidi-font-size:12.0pt;line-height:150%;mso-hansi-font-family: 宋体;mso-bidi-font-family:MingLiU_HKSCS;color:black'>

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册