用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2019-2020学年高中Unit3Inventorsandinventions单元质量评估检测卷三选修8(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高二年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1022 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/6/9 9:13:48
    下载统计今日0 总计1
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

 A

Your glasses may someday replace your smartphoneand some New Yorkers are ready for the switch. Some in the city can't wait to try them on and use the maps and GPS that the futuristic eyewear is likely to include.

“I'd use it if I were hanging out with friends at 3 am. and going to the bar and wanted to see what was open” said Walter Choo,40of Fort Greene.

The smartphone­like glasses will likely come out this year and cost between $250 and $600the Times saidpossibly including a variation of augmented (增强的) realitya technology already available on smartphones and tablets (平板电脑) that overlays information onto the screen about one's surroundings. Sofor exampleif you were walking down a street, indicators would pop up showing you the nearest coffee shop or directions could be plotted out and come into view right on the sidewalk in front of you.

“As far as a mainstream consumer product, this just isn't something anybody needs”said Sam Biddlewho writes for Gizmodo. com. “We're accustomed to having one thing in our pocket to do all these things”he added“and the average consumer isn't gonna be able to afford another device (装置)that's hundreds and hundreds of dollars. ”

9 to 5 Google publisher Seth Weintraub, who has been reporting on the smartphone­like glasses since late last yearsaid he is confident that this type of wearable device will eventually be as common as smartphones.

“It's just like smartphones 10 years ago” Weintraub said. “A few people started getting emails on their phones, and people thought that was crazy. Same kind of thing. We see people bending their heads to look at their smartphones, and it's unnatural”he said. “There's gonna be improvements to thatand this is a step there. ”

【解题导语】 本文是一篇说明文,题材为科普知识类。这则新闻介绍了Google新推出的智能眼镜。

21One of the possible functions of the smartphone­like glasses is to ________.

Aprogram the opening hours of a bar

Bsupply you with a picture of the future

Cprovide information about your surroundings

Dupdate the maps and GPS in your smartphones

解析:选C 细节理解题。根据第三段第一句可知,该智能眼镜可能具备目前智能手机和平板电脑所具备的技术,即在屏幕上可以显示有关周围环境的信息。

22The underlined phrase “pop up” in the third paragraph probably means “________”

Adevelop rapidly

Bget round quickly

Cappear immediately

Dgo over automatically

解析:选C 词义猜测题。此处举例说明智能眼镜具备显示周围环境信息的技术。由此推断,“indicators would pop up”最有可能指显示器会快速显现出信息,故选C

23According to Sam Biddlethe smartphone­like glasses are ________.

Anecessary for teenagers

Battractive to New Yorkers

Cavailable to people worldwide

Dexpensive for average consumers

解析:选D 推理判断题。根据第四段最后一句可知,Sam Biddle认为,人们携带一种具有这些功能的智能装置就足够了(例如智能手机或平板电脑),一般的消费者不可能再花费成百上千美金去买另一种装置。这里的another device指的就是智能眼镜,故答案选D

24We can learn from the last two paragraphs that the smartphone­like glasses ________.

Amay have a potential market

Bare as common as smartphones

Care popular among young adults

Dwill be improved by a new technology

解析:选A 推理判断题。根据最后两段可知,Weintraub认为,智能手机接收邮件开始也是不为人们所接受的,智能眼镜最终也会像智能手机那样,被人们所接受和认可。故答案选A

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册