用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2019-2020学年高中Unit4Sharing单元质量评估检测卷四选修7(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高二年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1159 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/6/8 19:27:17
    下载统计今日0 总计1
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

 A

We asked teachers from the BuzzFeed Community to tell us about the kindest thing a student has ever done for them.Here are some of their most lovely responses.

“I was having a really bad day and saw a large group of kids surrounding another group.Expecting the worst I went over only to discover they were all trying to rearrange a vase of flowers they got me.”

—Errin Anderson

“One student I worked particularly closely with wrote a goodbye card to me that said‘You make me proud of myself.’I still take it out and read it when I'm feeling down.”

—Jennifer Grahamvia Facebook

“On my birthday last yearmy second­grade students were acting particularly out of control.In an attempt to reign them inI said‘How can you guys be so mean to me on my birthday’After schoolI was called to the office.When I walked inI saw my quietest student standing there with his mom.He had asked her to take him to the store immediately after school so he could get me a birthday present.It was an adorable pair of earrings that looked like rulers.It made my whole day betterand I made a point to wear them often for the rest of the year.”

—Katie Annvia Facebook

“I taught in Japan as a teaching assistant and the job was really interesting but the hours were longso I drank coke to keep me going.My students found it incredibly fascinating that I regularly had a can of coke on my deskso for my going away present they bought a giant three­liter container of coke and wrote lovely messages with their signatures in Japanese and English on the label.”

—Eli Sullivan

【解题导语】 文章中列举的是来自BuzzFeed社区的教师们分享的学生们曾为他们做过的最暖心的事情。

21What was Errin Anderson unexpected?

AShe got her favorite coke.

BShe got a pair of earrings.

CShe got flowers.

DShe got a card.

解析:选C 细节理解题。根据题干中的关键词Errin Anderson定位到表格第一栏,根据其中的“...only to discover they were all trying to rearrange a vase of flowers they got me.”可知,令埃林·安德森意想不到的是她收到了学生送的花儿。 故选C

22What would Jennifer Graham do when she feels blue?

ADrink some coke.                BWear the earrings.

CRearrange flowers.                DRead the card.

解析:选D 细节理解题。根据题干中的关键词Jennifer Graham定位到表格第二栏,根据其中的“...I still take it out and read it when I'm feeling down.”可知,当珍妮弗·格雷厄姆心情不好时,她会拿出学生写给她的卡片读一读。

23Who got a big surprise from a usually calm student?

AErrin Anderson.                   BKatie Ann.

CEli Sullivan.                     DJennifer Graham.

解析:选B 细节理解题。根据表格第三栏中的“...I saw my quietest student standing there with his mom...It was an adorable pair of earrings...”“It made my whole day better...”可知,凯蒂·安从平时沉默寡言的学生那里得到了大大的惊喜。

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册