用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2019-2020学年高中Unit2Robots单元质量评估检测卷二选修7(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高二年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1023 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/6/8 19:24:18
    下载统计今日0 总计1
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

 A

Supermarkets are trying out new computers that make shopping carts more intelligent (具备智能的). They will help shoppers find cups or toilet soapand keep a record of the bill.

The touch­screen devices (触摸屏装置) are on show at the Food Marketing Institute's exhibition here this week.“These devices are able to create value and get you around the store quicker” said Michael Alexandermanager of Springboard Retail Networks Inc.which makes a smart cart computer called the Concierge.

Canadian stores will test the Concierge in July.A similar deviceIBM's “shopping buddy” has recently been test­marketed at Stop & Shop stores in Massachusetts.

Neither device tells you how many fat grams or calories are in your cartbut they will flash you with items on sale.The idea is to make it easier for people to buynot to have second thoughts that maybe you should put something back on the shelf.

“The whole model is driven by advertisers' need to get in front of shoppers”said Alexander.“They're not watching 30­second TV ads anymore.”

People can use a home computer to make their shopping lists.Once at the storea shopper can use a preferred customer card to start a system that will organize the trip around the store.If you're looking for toothpicksyou type in the word or pick it from a listand a map will appear on the screen showing where you are and where you can find them.

The devices also keep a record of what you buy.When you're finishedthe device figures out your bill.Then you go to the checker or place your card into a self­checkout stand and pay.

The new computerized shopping assistants don't come cheap.The Buddy devices will cost the average store about $160000and the Concierge will cost stores about $500 for each device.

【解题导语】 本文介绍了新电脑在商场的应用使得手推车更加智能。

21The underlined word “They” (Paragraph 1) refers to ________.

Asupermarkets               Bshop assistants

Cshopping carts                    Dshop managers

解析:选C 词义猜测题。由上文提到“make shopping carts more intelligent (具备智能的)”,然后出现了They,由此可知答案为C

22Which of the following is the correct order of shopping with the computerized shopping carts?

aStart the system.

bMake a shopping list.

cFind the things you want.

dGo to a self­checkout stand.

Aabdc                        Bbacd

Cacbd                        Dbcad

解析:选B 细节理解题。由文中第六、七段可以看出,这种智能购物车的使用顺序,故选B

23We can learn from the last paragraph that ________.

Aintelligent shopping carts cost a large sum of money

Bthe Concierge is cheaper than the Buddy devices

Cshop assistants with computer knowledge are well paid

Daverage stores prefer the Concierge to the Buddy devices

解析:选A 推理判断题。由文中最后一段,$160,000$500可知答案为A

24What might be the most suitable title for the text?

ANew Age for Supermarkets

BConcierge and Shopping Buddy

CNew Computers Make Shopping Carts Smarter

DTouch­screen Devices Make Shopping Enjoyable

解析:选C 标题归纳题。通读全文可知答案为C

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册