用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2019-2020学年高中Unit4Globalwarming单元质量评估检测卷四选修6(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高二年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1057 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/6/8 19:13:04
    下载统计今日0 总计1
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

 A

Anyone who's ever been a maid of honor (伴娘) knows that weddings can make people feel extremely tired.But for one flower girleven the thought of making her way down the aisle (过道)wore her out.Six­month­old Rugbie played a flower girl role for her aunt's weddingbut when it came time for her to make her way down the aislesleepiness overcame her.Her fatherJoe Mormanposted a photo online of his baby girl making her way down the aisle fast asleepfalling back in the wedding wagon  (小推车)pulled by her mom.“My daughter was supposed to be a flower girl in her aunt's weddingbut napping is life” said Morman.

“About 20 minutes before the wedding she was getting tiredso I was holding her and singing to her so she would go to sleep and get a quick little power nap in before the wedding” Morman explained.“But when it came time for the weddingshe wouldn't wake up for anything.She would open her eyes and look around then pass right back out.” We know that feeling.

But of coursethe wedding must go on.Rugbie's momLizziecontinued as plannedpulling her lovely daughter down the aisle in the wagon.“As soon as the wagon got to the end of the aisle and I picked her upshe opened her eyes and was ready to go” the dad recalls.Luckilythe bride and groom thought it was funny.Plusthe bride was happy to share the public attention.

Everyone else thought it was interestingobviously.The little girl's deep sleep actually surprised her parents.“She has never done that before and she is usually not hard to wake up at all” Morman says.Wellnow they know for next time.And while Rugbie was unable to throw the flower petals (花瓣)we have a feeling that this cute girl will get herself another place in future family weddings.

【解题导语】 一个六个月大的小女孩本该在她姑姑的婚礼上做花童扔花瓣,却在中途睡着了;她非但没因这一幕受到责备,反而赢得了大家的喜爱。

21From the textwe know that Rugbie ________.

Asuffers from a sleep disorder

Bwas upset to be a maid of honor

Cwas made a flower girl

Dthought attending a wedding was boring

解析:选C 细节理解题。根据第一段的内容“Six­month­old Rugbie played a flower girl role for her aunt's wedding...”可知六个月大的Rugbie在她姑姑的婚礼上做花童。C项正确。

22What happened during the wedding?

ARugbie fell asleep on her way down the aisle.

BJoe Morman posted his daughter's video online.

CThe wagon pulled by a woman turned over.

DLizzie sang a song to the bride during the wedding.

解析:选A 细节理解题。根据第一段的“...when it came time for her to make her way down the aislesleepiness overcame her”可知A项正确。

23The underlined word “it” in the last paragraph refers to“________”

Athe bride's attitude

Bthe little girl

Cthe girl's sleeping

Dthe wedding

解析:选C 代词指代题。根据最后一段代词所在句子的意思:很显然大家都认为这很有趣。然而这个小女孩的沉睡实际上让她的父母感到很惊讶。所以“it”在此指代的是小女孩睡着这件事,故选C

24What does the author intend to indicate by the last sentence?

ARugbie didn't do well as a flower girl.

BRugbie didn't want to throw the flower petals.

CRugbie needs another role in the next wedding.

DRugbie has become popular with many people.

解析:选D 推理判断题。末段最后一句话的意思为:虽然Rugbie没能扔花瓣,但我们觉得这个可爱的女孩会在未来的家庭婚礼中还会有其他的任务交给她。作者在此说这句话的意思不是指Rugbie的花童角色做得不好,也没有指向Rugbie扔花瓣的个人意愿,也不是说她需要在婚礼中担任其他的角色;而是暗指Rugbie赢得了很多人的喜爱,以至于在未来的婚礼中,大家还是愿意让Rugbie来参与其中。故D项最符合作者的意图。

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册