A
EP Portable Heater
We all know that the cost of heating our homes will continue to be a significant burden on the family budget. Now millions of people are saving on their heating bills with the EP portable heater. With over one million satisfied customers around the world, the new EP heats better and faster, saves more on heating bills, and runs almost silent.
The EP has no exposed heating parts that can cause a fire. The outside of the EP only gets warm to the touch so that it will not burn children or pets.
The EP will not reduce oxygen in the room. With other heaters you'll notice that you get sleepy when the heat comes on because they are burning up oxygen.
The advanced EP also heats the room evenly, wall to wall and floor to ceiling. It comfortably covers an area up to 350 square feet. Other heaters heat rooms unevenly with most of the heat concentrated to the center of the room. And they only heat an area a few feet around the heater. With the EP, the temperature will not vary in any part of the room.
The EP comes with a 3year warranty (保修) and a 60day satisfaction guarantee. If you are not totally satisfied, return it to our expense and your money will be given back to you. Now we have a special offer for 10 days, during which you can enjoy a half price discount and a free delivery. If you order after that, we reserve the right to either accept or reject order requests at the discounted price.
Take action right now!
【解题导语】 本文是一篇应用文。文章介绍了一种新型的便携式取暖器。与其他取暖器相比,它有很多优点。
21.What is mainly discussed in Paragraph 2?
A.The safety of the EP.
B.The heat of the EP.
C.The appearance of the EP.
D.The material of the EP.
解析:选A 段落大意题。根据第二段可知,这种取暖器不会引起火灾,不会烫伤孩子和宠物,显然是在谈它的安全性。故选A项。
22.From the passage, we can learn that the EP .
A.runs without any noise
B.doesn't burn up oxygen
C.makes people get sleepy fast
D.is unsuitable for children and pets
解析:选B 细节理解题。根据第三段第一句“The EP will not reduce oxygen in the room.”可知,这种取暖器不会消耗室内的氧气。故选B项。
23.The underlined word “evenly” in Paragraph 4 probably means “ ”.
A.continuously B.separately
C.equally D.quickly
解析:选C 词义猜测题。根据第四段可知,此处把新型取暖器和其他产品进行对比,它可以在墙面之间、从地面到天花板把整个房间都加热,不像其他产品,只加热附近的小片区域。因此可以推断,此处应该是指“均匀地”加热整个房间。故选C项。
24.The main purpose of the passage is to .
A.compare the functions of different heater brands
B.advise people to save on heating bills
C.report the new development of portable heaters
D.persuade people to buy the product
解析:选D 写作目的题。根据整篇文章可知,这是一个广告,目的是介绍产品的优点,并向读者推销该产品。最后两段是在说服人们去购买此产品。故选D项。