用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2020版高中Unit3TraveljournalSectionⅢLearningaboutLanguage&UsingLanguage练习必修1(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高一年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小941 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/6/8 15:04:42
    下载统计今日0 总计0
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

 A

Apart from various other beautiful destinations in India, it is also a great place for wild life lovers.A large number of people from different corners of the world visit India to observe the wild life closely.

Though there are many national parks in India but Corbett National Park has its own specialties.Corbett National Park is just 262 km from the capital of IndiaNew Delhi.Most people of New Delhi often visit this national park.Paying a visit to Corbett will offer you the opportunity to see some rare species of birds and animals.Apart from Corbett tour, tourists also get the opportunity to visit some important destinations like Corbett MuseumGarjia Temple and enjoy the most interesting nature walk along the river Kosi.

Most of the tourists go on Delhi Corbett Tour.Tourists start from Delhi and first they enjoy the sightseeing of Old Delhi.After visiting Old Delhi, tourists get the opportunity to enjoy the tour of sightseeing of New Delhi.Tourists can enjoy the visit of Humayun's Tomb, famous Qutub Minar, a visit to Parliament House and the residence (住宅)of president, India Gate and many other places.After finishing the sightseeing of New Delhi, the tourists go to Corbett National Park.At Corbett, you can stay in any of the famous Jungle Resort.Then you can explore Corbett National Park.Finally you go back to New Delhi as planned.

The city of Agra is very near New Delhi and tourists hope to go for Agra Tour as Taj Mahal is one of the most important attractions of Agra, a wonder of the world.If you are short of time you can make New Delhi Agra Same Day Tour.Agra is just 203 kms from New Delhi and you can easily visit Agra and come back to New Delhi.

【解题导语】 印度风景秀丽,有很多旅游胜地,本文作者向我们介绍了一些旅游景点。

1What is one of the specialties of Indian travel according to the passage?

AWatching its natural beauty.

BVisiting its temples.

CVisiting its famous museums.

DWatching many wild animals closely.

解析:选D 细节理解题。根据第一段中的“...it is also a great place for wild life lovers.A large number of people...visit India to observe the wild life closely.”可知,让人就近观看野生动物是印度旅游业的特色之一。

2Which of the following is TRUE according to the passage?

AThere is nothing special in Old Delhi.

BTourists can enjoy a nature walk along Kosi.

CCorbett National Park is the only national park in India.

DCorbett National Park is 262 km away from Corbett Museum.

解析:选B 细节理解题。根据文章第二段最后的“...tourists also get the opportunity to...and enjoy the most interesting nature walk along the river Kosi.”可知B项正确。

3Where is the attraction of India Gate?

AIn Old Delhi.

BIn New Delhi.

CIn the city of Agra.

DAt Corbett.

解析:选B 细节理解题。根据第三段中的“...enjoy the tour of sightseeing of New Delhi.Tourists can enjoy the visit...to Parliament House and the residence (住宅) of presidentIndia Gate...”可知,印度门在新德里,因此选B项。

4The writer advises those visitors who haven't got much time to ________.

Ago on Delhi Corbett Tour

Bvisit Corbett National Park

Conly pay a visit to Old Delhi

Dmake New Delhi Agra Same Day Tour

解析:选D 细节理解题。根据第四段中的“If you are short of time you can make New Delhi Agra Same Day Tour.”可知,作者建议如果时间不多,可以进行新德里至阿格拉一日游。

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册