用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2021版高考一轮复习Unit5Meetingyourancestors练习选修8(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类一轮复习
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高三年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小943 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/6/8 13:53:14
    下载统计今日0 总计0
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

 A

(2019辽宁沈阳东北育才中学高三模拟)

Kieron Graham has known from a young age that he was adopted.While he loves his adoptive family,he has always wondered about his birth mother and brothers.When his adoptive mom gave him a DNA test tool,they both hoped it might lead to his birth family.But neither guessed it would work so quickly,or that when it did,Graham would learn he and his long-lost brother may have crossed paths every day.

It took just one week from the time Graham,a college student at Georgias Kennesaw State University,received his DNA results on Ancestry.com for him to connect with his brother.Grahams DNA results showed that his closest match was a man named Vincent Ghant,and it turned out Ghant lived just a few minutes away.

Graham reached out and learned that the two were in fact long-lost brothers.Their mother,Shawn Ghant,made the difficult decision to place Kieron in adoptive care when he was just a baby.And she has worried and wondered about her youngest son ever since.Graham has since been reunited with his mother and both of his brothers on his mothers side.

Its all surreal(离奇的),too many emotions to describe exactly what Im feeling about the entire situation,but its a good situation, Graham tells MNN.

As fate would have it,Kieron and Vincent are both students at Kennesaw State.They even have the same major:political science.So its a safe bet the two crossed paths many times over the past three years.And now,thanks to some DNA sleuthing(筛查),the two will cross paths many more times in the years to come.

Were getting together on Christmas with everyone,birth mother included, Graham says.Thats sure to be a very indelible Christmas indeed,which will always be treasured by us.

1.According to the passage,Graham    

A.is quite familiar with his birth family  

B.relied on a website to find his birth family

C.happens to be working in Ancestry.com

D.is studying engineering in the state university

2.What can we infer from the third paragraph?

A.It was hard for Shawn to place her son in adoptive care.

B.Graham has three adoptive brothers on his mothers side.

C.It was too difficult for the whole family to get united.

D.Shawn Ghant loves her older sons more.

3.What does Graham probably think of his experience?

A.Unbelievable and exciting.    B.Surprising but common.

C.Undoubted and inspiring.      D.Moving but painful.

4.What does the underlined word indelible in the last paragraph mean?

A.Normal.   B.Silent.   C.Traditional.  D.Unforgettable.

语篇解读:本文是一篇记叙文。文章主要叙述一个学生找到了失散多年的哥哥,结果发现他们上得是同一所大学。

答案及剖析:

1.B 细节理解题。根据文章第二段It took just one week from the time Graham,a college student at Georgias Kennesaw State University,received his DNA results on Ancestry.com for him to connect with his brother.可知,Graham是通过Ancestry.com的网站收到了自己的DNA检测结果,并与哥哥取得联系,然后找到出生家庭的。故选B

2.A 推理判断题。根据文章第三段Their mother,Shawn Ghant,made the difficult decision to place Kieron in adoptive care when he was just a baby.可知,他们的母亲Shawn Ghant做出了一个艰难的决定,把他送到了收养中心。从而推断出Shawn Ghant把儿子送到收养中心是很艰难的。故选A

3.A 推理判断题。根据文章第四段“Its all surreal(离奇的),too many emotions to describe exactly what Im feeling about the entire situation,but its a good situation, Graham tells MNN.Graham认为这一切都太离奇了,太多的情绪无法准确描述他对整个情况的感受,从而可以推断出,Graham对自己的经历是难以置信的且激动的。

故选A

4.D 词义猜测题。根据文章最后一段“Were getting together on Christmas with everyone,birth mother included, Graham says.Thats sure to be a very indelible Christmas indeed,which will always be treasured by us.”可知,Graham认为在圣诞节将会团聚并将永远珍惜,说明那肯定是一个非常难忘的圣诞节。故选D

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册