用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2019-2020学年高中单元质量评估检测卷4必修3(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
1个贡献点 立即下载
1个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高一年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1015 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/5/19 14:48:53
    下载统计今日0 总计3
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介
A
If you have the opportunity to visit some places in New Zealand then the list below is our recommendation.
Fiordland National Park
This park is part of the South Westland World Heritage area and is New Zealand's largest national park and one of the largest in the world. The scenery in Fiordland is nothing short of extremely beautiful, with steep mountains, wild waterfalls, and abundant rain forests. Being able to come back and forth in its deep bay attracts most of the visitors.
The area has some of the world's great walks including the world famous Milford Track, which was described as the finest walk in the world in the early twentieth century.
Abel Tasman National Park
Abel Tasman may be New Zealand's smallest national park, but the attractions are huge. Located in one of New Zealand's sunniest spots, the area also has the best beaches in the country.
The popular Abel Tasman Walk is a great way to see this park. It takes 3~5 days to complete. Sea Taxis are also available and can drop you off at any number of beaches within the park.
Rotorua
Accessible from New Zealand's biggest city, Auckland, Rotorua is famous for its volcanic activities. Rotorua is also famous for its plentiful lakes which are great for swimming and fishing. The surrounding area contains plenty of native bushes and some famous walks.
Rotorua is also the best area in the country to experience and learn about Maori Culture.
Mt Cook National Park
Mt Cook as well as the surrounding area is an alpine (高山的) park within the World Heritage listed in South Westland. The biggest peaks in all of Australasia are here. The park doesn't contain many trees or plants due to the altitude. Walks range from a two hour walk to difficult tracks suitable for experienced mountaineers only.
A helicopter or plane ride gives visitors excellent views of the mountains with the option of landing at the top of Tasman Glacier, a true permanent snow covered alpine environment.
【语篇解读】 本文是一篇说明文,主要是向游客推荐了四个新西兰的著名旅游景点。
21.The most impressive experience in Fiordland National Park may be         .
A.rock climbs                        B.forest camps
C.water jumps                        D.boat trips
解析:选D 推理判断题。根据Fiordland National Park部分第一段最后一句“Being able to come back and forth in its deep bay attracts most of the visitors.”可推断出,在这个公园乘船游览可能是最令人印象深刻的体验。故选D。
22.If you are interested in folk customs, you can go to visit          .
A.Fiordland National Park
B.Rotorua
C.Mt Cook National Park
D.Abel Tasman National Park
解析:选B 细节理解题。根据Rotorua部分第二段“Rotorua is also the best area in the country to experience and learn about Maori Culture.”可判断出,如果你对民间习俗感兴趣,你可以去Rotorua体验和学习。故选B。
23.If you go to visit Mt Cook National Park, you can         .
A.view some amazing waterfalls
B.enjoy some tropical fruits
C.stop on the top of Tasman Glacier
D.take walks in various bushes
解析:选C 细节理解题。根据最后一段可知,游客在那里可以停留在Tasman Glacier的顶部。故选C。
24.What do the four attractions have in common?
A.Great beaches.                     B.Untouched nature.
C.Pleasant climate.                  D.Famous walks.
解析:选D 细节理解题。根据Fiordland National Park部分第二段中的“The area has some of the world's great walks including the world famous Milford Track ... ”, Abel Tasman National Park部分第二段中的“The popular Abel Tasman Walk is a great way to see this park.”, Rotorua部分第一段中的“The surrounding area contains plenty of native bushes and some famous walks.”和Mt Cook National Park部分第一段中的“Walks range from a two hour walk to difficult tracks suitable for experienced mountaineers only.”可判断出,这四个旅游景点的共同之处在于都有很著名的徒步旅行路线。故选D。
  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册