B
A healthy body is necessary for a healthy mind.As is known to all,to have a sound mind,people must first have a sound body.This is very important.So let's enjoy sports more.
Spend more time playing sports and less time watching sports.Every weekend there are dozens of football and basketball games on television.It's OK to watch one or two,but don't forget to go outside and play,like throwing a football around or shooting some baskets.That's the way to stay healthy and become a better athlete.
Learn the history of the games you enjoy.For instance,if you love lacrosse(长曲棍球),visit the Lacrosse Museum and National Hall of Fame.You can learn the sport's development.
Read a book about a great oldtime player such as Henry Aaron or Walter Payton.Not all of the great athletes are playing now.The stories of the games and players that your parents and grandparents watched are superexciting,
Don't complain about referees.It's easy to blame them if your team loses,but that won't help you get better.This year,learn to accept the officials' calls,good and bad ,as part of the game.And remember to thank them at last.It's not an easy job.
Try a new sport.Playing soccer,basketball or anything else yearround is one way to get hurt or become bored with a sport.Try to play different sports.Learning to play a new sport is fun and usually builds your skills in other areas.Tennis is great for handeye coordination (协调).Skateboarding helps your balance.Golf makes you concentrate under pressure.
Don't take sports so seriously.Yes,it's a great way to stay healthy,meet new people and have fun.But some kids go overboard (过分热衷),playing on several teams and going to tournaments every weekend.Make sure you take time for reading or learning to play a musical instrument or just hanging out with friends and family.
【解题导语】 文章建议通过参与运动来保持健康体魄,并列举了具体做法。
24.What is necessary for a sound mind according to the passage?
A.Playing sports.
B.Keeping a balanced diet.
C.Getting enough sleep.
D.Having a sound body.
解析:选D 细节理解题。由第一段可知应选D项,A、B、C三项均为有一个健康身体的条件。
25.If you want to know the history of lacrosse,where should you go?
A.The Lacrosse Museum.
B.National Hall of Fame.
C.The stadium.
D.Both A and B.
解析:选D 细节理解题。由第三段第二句话可知。
26.What does the underlined word “referees” mean in this sentence?
A.Colleagues. B.Leaders.
C.Coaches. D.Judges.
解析:选D 词义猜测题。由第五段可知。
27.Which event is beneficial to handeye coordination?
A.Tennis. B.Skateboarding.
C.Football. D.Golf.
解析:选A 细节理解题。由第六段倒数第三句话可知。