用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2019-2020学年高中Unit5Meetingyourancestors单元测试选修8(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
1个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高二年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小981 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/5/18 8:25:49
    下载统计今日0 总计1
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介
A
Many individuals look forward to the weekend only to realize that they will not be able to do anything fun because they have to go grocery shopping for their family.However,fresh food markets provide an opportunity to combine the two.Going to the grocery store is a hassle,and pushing through crowded aisles(过道) and waiting in line at the cashier is never any fun.To avoid those problems,many individuals want to do their shopping in the fresh air and experience atmosphere of farmer markets.
While the grocery store probably offers more goods than a fresh food market,for most,shopping for food there always feels like a tiring job.In addition to lots of tasty foods,outdoor markets will also have other activities to keep people entertained with live music,cooking contests,and games for kids to play.This means that shopping there is more likely to be a fun weekend destination.
Farm markets are also a great option for anybody who is looking to eat better to lose weight.An organic farmers market will provide almost entirely foods that have not had dangerous chemicals added to them for growth or preserves.Eating fruits and vegetables regularly as part of a diet is a must for people looking to drop a few pounds,but if they are not fresh and delicious,it can be hard to do so.This means that seizing some great goods from the outdoor market on the weekend is a good idea for anybody who is aware of health and weight.
Also,eating local foods can help support the local economy.In the unstable economic times of today,many local growers and farmers are struggling to stay alive,especially if they are competing against larger companies.So by heading to farm markets,shoppers are not only able to get great foods and a pleasant experience,but also help out other members of their community.
(  )1.What does the underlined word “hassle” in Paragraph 1 mean?
A.Trouble.    B.Pleasure.
C.Project.                        D.Step.
(  )2.What do most people think of grocery store shopping?
A.It is easier and happier.
B.It is more attractive and practical.
C.It is more interesting and relaxing.
D.It is more boring and less entertaining.
(  )3.What can be known from Paragraph 3?
A.Foods in farmer markets look special.
B.Farmer markets have become popular.
C.Farmer markets help keep people healthier.
D.Farmer markets aim at healthy customers.
(  )4.What could be the best title for the passage?
A.Developmental Trends of Markets
B.Benefits of Farmer Markets
C.Disadvantages of Grocery Markets
D.Introduction of the Future Shopping
【语篇解读】相比于超市购物,作者倡导去农贸市场购物。
1.A 词义猜测题。根据画线处后一句“and pushing through crowded aisles(过道) and waiting in line at the cashier is never any fun”穿梭于拥挤的过道,收银台前排队等待付款也都没趣。and为并列连词,其前后的意思应该一致,故选A项。
2.D 细节理解题。根据第二段的首句可知,在杂货店购物的乐趣比农贸市场更少。
3.C 细节理解题。根据第三段的全段的内容,特别是首句及末句可知,吃了农贸市场的东西能让人更健康。
4.B 标题推测题。全文主要分析了农贸市场购物的好处,那里提供乐趣及农业体验,吃了那里的食物还能让人更健康。
  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册