用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2019-2020学年高中Unit1Alandofdiversity单元测试选修8(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
1个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高二年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1044 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/5/18 8:02:14
    下载统计今日0 总计1
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介
A
Golden Gate Bridge
Located in San Francisco, the Golden Gate Bridge started in the year 1933 to connect the San Francisco Peninsula with Marin County.It was finally thrown open to public in 1937.It cost more than$35 million in the construction.Till the year 1957, the Golden Gate Bridge, at a length of 2,737 meters, was the longest suspension bridge in the world.
Brooklyn Bridge
The Brooklyn Bridge is located in Brooklyn.It is one of the oldest bridges in the United States, opened in the year 1883.The length of the bridge is 1,825 meters.The bridge has been featured in several Hollywood movies.
George Washington Bridge
Also known as the Hudson River Bridge, the George Washington Bridge which connects Fort Lee to Manhattan came into use in 1931 after a construction period of almost 4 years.It is a two­level suspension bridge.
Mackinac Bridge
This is the third biggest suspension bridge in the world at a length of 8,038 meters.The architect of this bridge was Dr.Davidb.Steinman who directed the construction of the bridge which started in the year 1954 and opened to the public in 1957.People using this bridge are charged a certain amount of money.
Navajo Bridge
Located in Arizona, this bridge crosses the Colorado River and is almost 250 meters long.The construction of this bridge started in the year 1927, ending two years later, costing $390,000.In the 1990s a second bridge was built which was opened to the public in 1995.The first bridge is still used by pedestrians now.
(  )1.What do we know about the Golden Gate Bridge?
A.It consists of two bridges.
B.It costs the least of the five bridges.
C.It is the longest suspension bridge in the world.
D.It takes about 4 years to complete the construction.
(  )2.Which of the following bridges was built the earliest?
A.Golden Gate Bridge.
B.Brooklyn Bridge.
C.George Washington Bridge.
D.Navajo Bridge.
(  )3.What will you do if you drive across Mackinac Bridge?
A.Have to pay some money.
B.Use the second bridge.
C.Cover nearly 250 meters.
D.See the statue of Dr.Davidb.Steinman.
【语篇解读】本文是一篇应用文,主要介绍了美国五座著名的大桥。
1.D 推理判断题。根据第一段中的“the Golden Gate Bridge started in the year 1933… thrown open to public in 1937”可推知,金门大桥的建筑时间约有四年,故D项正确。
2.B 细节理解题。由题干关键词“was built the earliest”定位到每座大桥的建筑时间;根据文中各座大桥的建筑时间可知,布鲁克林大桥是最古老的大桥,故B项正确。
3.A 细节理解题。根据第四段尾句“People using this bridge are charged a certain amount of money.”可知,使用麦基诺大桥的人会被收取一定量的钱,故A项正确。
  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册