enthusiastic exist base treasure pick up take off dream of send up
 
1.This plant      only in Australia. 
答案:exists
2.He      becoming a movie star when he was young. 
答案:dreamed of
3.      your shoes before you step into the room. 
答案:Take off 
4.She      the telephone and dialed his number. 
答案:picked up 
5.The company has its      in America,and its branch offices are all over the world. 
答案:base
6.It is said that they buried their      on this island. 
答案:treasure
7.China      its second unmanned lunar probe. 
答案:sent up
8.They love music.They are      about learning music. 
答案:enthusiastic